Vacature voor algemeen bestuurslid

Omdat een van de zittende bestuursleden het bestuur gaat verlaten, hebben we weer een vacature. Wie vindt het leuk om een tijdje mee te denken over allerlei zaken rondom onze wijk?

Wij zoeken een nieuw

ALGEMEEN BESTUURSLID

Af en toe wisselt de samenstelling van ons bestuur en dat is ook goed. Nieuw bloed, nieuwe idee├źn! Zo zoeken wij weer een algemeen bestuurslid. Je hebt dus geen speciale taak als voorzitter, secretaris of penningmeester, maar helpt de vereniging meer in algemene zin draaiende te houden. De afgelopen jaren hebben we een goed lopende vereniging neergezet zodat we nu steeds minder hoeven te vergaderen. Met de hulp van een aantal commissies reilt en zeilt het verder prima. Het kost je slechts een keer of 4 a 5 per jaar vergaderen en een beetje tijd voor wat actiepunten. En het is nog gezellig ook!

Dus vind je het leuk om ons te helpen? Graag! Meld je dan aan via info-vrh@rijnschehoutforum.nl of spreek een van de bestuursleden even aan als je nog vragen hebt. Een van ons kan je ook even terugbellen als je dat op prijs stelt.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Vereniging. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.